Avrundning av förstudien…

Sommarlovet står för dörren. Liksom förstudien står inför ett slags avslut. Åtminstone på den del som genomförts i klass 6 C.

Tack till alla er i klassen som var med och bidrog på olika sätt i studien!
Tack också för allt ni lärt oss i förstudiegruppen – det tar vi med oss till hösten. Då planerar vi att göra en jämförande studie med en ny grupp av elever – och med ett delvis nytt fokus. Mer om det berättar vi då.

Först hälsar vi sommaren varmt välkommen.

Ah förresten! Skickar ut ett par tre frågor till er var och en i förstudiegruppen. De kan ni svara på via mejl till mig: marie@medieladan.se , så lägger jag in era rader efter hand här i bloggen. Vill ni hellre lägga in det själva, så hör av er så skickar jag inloggning.

Här kommer frågorna:

1. Vad tycker du har varit det mest spännande med förstudien?
2. Vad tycker du har varit en stor utmaning?
3. Vad tänker du om ”Förstudien Hållbarhetsagenternas” framtid? Kanske vill du delge nån tanke på hur en sån här förstudie kanske kan ge liv till fler framtida studier eller användningsområden?

Ja det var allt. Nästan…! Det vara kul om du bifogade en fin sommarlovsbild, gärna där du själv är med i bilden :-)

//Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>